Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi’nden Rektörümüze Ziyaret

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Eren Yürüdür, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Fevzi Dursun ve Fen- Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Yunus Emre Tekinsoy, Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek’i ziyaret ettiler. Misafir öğretim üyeleri Rektörümüzü 2’nci defa atanmasından dolayı tebrik ettiler.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette eğitim alanında atılacak adımlar ve yapılması planlanan çalışmalar ele alındı. Gaziosmanpaşa Üniversitesi tarafından yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, “Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi bölgesel, ulusal ve uluslararası sorunlara çözümler üretecek bilimsel çalışmalar yapmak ve üniversitenin birikimlerini insanlığın hizmetine sunmak gibi güçlü bir misyona sahiptir. Her zaman belirttiğimiz gibi böylesi ziyaretler Üniversiteler arasındaki bağları daha da kuvvetlendirir. Akademik ve idari anlamda Üniversitelerimiz arasında yapılacak çalışmalar ve atılacak her türlü adımlarla beraber daha da güçlü bir birliktelik sağlayabileceğimize inanıyorum. Bu amaçla gerçekleştirdikleri ziyaretten dolayı kıymetli hocalarımıza çok teşekkür ediyorum” sözlerine yer verdi.