Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu’nda Sinema Gecesi: “Truman Show”

Üniversitemiz Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu’nda sosyal etkinlik kapsamında öğrencilerimize “Truman Show” adlı film izletildi.

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Çok Amaçlı Salonu’nda gerçekleştirilen film gösterimine, öğrencilerin yanı sıra Üniversitemiz akademisyenleri de katılım sağladı.

Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, düzenlenen etkinlikle ilgili olarak şu açıklamalarda bulundu: “Üniversite olarak öğrencilerimizin zihin dünyalarını ve düşünme yeteneklerini geliştirecek etkinlikler düzenlemeye önem veriyoruz. Bu tür etkinliklerin öğrencilerimizin bireysel gelişimine de katkı sağladığına inanıyoruz ve bundan sonra da benzer etkinlikler düzenlenmeyi planlıyoruz. Bu kapsamda ‘Truman Show’gibi izleyicileri düşündüren ve sorgulatan bir filmi öğrencilerimizle buluşturan hocalarımıza teşekkür ediyorum.”