Satrançta Kazananlar Belli Oldu

12’nci Bahar Şenlikleri kapsamında Üniversitemiz Satranç Kulübü tarafından organize edilen satranç müsabakasının kazananları belli oldu.

Erkek ve kadın kategorilerinde 27 oyuncunun katılımıyla gerçekleşen ve kıyasıya bir mücadelenin olduğu müsabakada kazananlar erkekler kategorisinde; Mehmet Emre Çelik birinci, İlyas Mert Çağlar ikinci ve Taha Kocaoğlu üçüncü oldu. Kadınlar kategorisinde ise; Zehra Vural birinci, Edanur Şimşek ikinci ve Nigar Köse üçüncü oldu.

Kazanan öğrencilerimizi tebrik eden Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek şu açıklamalarda bulundu: “Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen Bahar Şenlikleri devam ediyor. Bahar şenliklerinde öğrenci kulüplerimiz tarafından birçok aktivite düzenleniyor. Bunlardan biri de Satranç kulübü tarafından organize edilen satranç turnuvası oldu. Turnuva sonucunda dereceye girenler belli oldu. Kazanan öğrencilerimize başarılar diliyor, organizasyonda emeği geçenleri de kutluyorum.”