OMÜ Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Bir dizi temas ve görüşmelerde bulunmak üzere Samsun’a giden Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal’a tebrik ziyaretinde bulundu.
14 Ağustos 2020 tarihli kararname ile Ondokuz Mayıs Üniversitesine (OMÜ) rektör olarak atanan Prof. Dr. Yavuz Ünal’ı makamında ziyaret eden Rektörümüz burada Ünal ve ekibini tebrik ederek, kendilerine başarı temennisinde bulundu. Görüşmede eğitim ve öğretim alanında yaşanan dönüşümler ile ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Ziyaret sonrasında Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek tarafından, Rektör Ünal’a hediye takdim edildi.
Söz konusu ziyaret ilişkin açıklamalarda bulunan Rektörümüz, “Öncelikle Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Yavuz Ünal’a yeni görevinde başarılar dilerim. Salgın nedeniyle biraz gecikerek yaptığımız ziyaret neticesinde iki üniversite arasında iş birliği bağlamında yürütülecek eğitim projeleri ve Ar-Ge çalışmaları hakkında bilgi ve fikir alışverişinde bulunduk. Bizlere göstermiş olduğu misafirperverliklerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum. Yapılan bu atamanın iki üniversite adına hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.
OMÜ Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal, nazik ziyareti ve iyi dilekleri için Rektörümüze teşekkür etti.