Öğrencilere Kaynaşma Yemeği Düzenlendi

Üniversitemiz Şiran Mustafa Beyaz Meslek Yüksekokulu Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü Acil Durum ve Afet Yönetimi Programı öğrencilerine kaynaşma yemeği düzenlendi.

Şiran Grand Yeniçeri Otel Teras Kafe’de gerçekleştirilen yemek programına Şiran Mustafa Beyaz MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Bayram Ürkek, Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü Acil Durum ve Afet Yönetimi Programı öğretim elemanları Dr. Öğr. Üyesi Pınar Kurt, Öğr. Gör. İbrahim Kıymış ve Öğr. Gör. Dr. Hikmet Akyol ile öğrenciler katıldı.

Ramazan ayı öncesi öğrenciler ile bölümde birlik ve beraberliği, sosyal gelişimi desteklemek amacıyla gerçekleştirilen programda konuşan Şiran Mustafa Beyaz MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Bayram Ürkek; “Yüz yüze eğitimin başlamasıyla birlikte birçok öğrencimiz ailesinden ve memleketinden ayrılarak Şiran ilçemize okumaya geldi. Onların okulumuza ve ilçemize alışmaları ve kaynaşmaları adına böylesi bir yemek organizasyonu tertip ettik. Çok güzel bir organizasyon oldu. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

Söz konusu etkinliği öğrencilerimizin kaynaşması ve sosyalleşmesi adına değerli bir organizasyon olduğunu vurgulayan Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek şunları söyledi: “Salgının yoğun olduğu dönemlerde çevrim içi olarak eğitim faaliyetlerimizi gerçekleştiriyorduk. Öğrencilerimizle yüz yüze eğitim yapmaya hasret kalmıştık. Salgının seyri biraz hafifleyince de aldığımız yüz yüze eğitim kararıyla onlarla bir araya geldik. Ailelerinden ilk defa ayrılıp Üniversitemize okumak için gelen öğrencilerimizin yabancılık çekmemesi ve sosyalleşmesi adına yapılan etkinliklerin faydalı olduğuna inanıyoruz. Öğrencilerimizin Üniversitemizde eğitim gördükleri süre içerisinde güzel vakit geçirmelerini ve anılar biriktirmelerini istiyoruz. Bundan dolayı da emeği geçen başta Şiran Mustafa Beyaz Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Bayram Ürkek olmak üzere Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü Acil Durum ve Afet Yönetimi Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Dr. Hikmet Akyol, Öğr. İbrahim Kıymış ve Dr. Öğr. Üyesi Pınar Kurt’a bu güzel etkinliği organize ettiklerinden dolayı kutluyorum.”