Özel Yetenek Sınavı Aday Listesi ve Sınav Programı

Özel Yetenek Sınavı 05-08 Eylül 2018 tarihinde Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Yerleşkesi Spor Salonunda Saat 11:00’da başlayacaktır. Sınava giren tüm adayların göğüs numaraları 5 Eylül 2018 tarihinde saat 08:00-10:30 arasında Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Binasında dağıtılacaktır. Belirtilen gün ve saatlerde göğüs numaralarını almayanlar (mazeret bildirerek dilekçe veren adaylar hariç), SINAVA ALINMAYACAKTIR. Kadın ve erkek adayların sınava giriş tarih ve zamanları ekteki listede yer almaktadır. Adaylar ekte yer alan listeye göre sınava alınacaktır. Ekli listede yer alan adaya ait bilgilerin adaylar tarafından kontrol edilmesi ve yanlış bilgi olması durumunda Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürlüğüne sınav gününe kadar şahsen başvurmaları önemle rica olunur.
ÖNEMLİ DUYURU: Gümüşhane Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu, Özel Yetenek Sınavı Üst Kurulu tarafından 03.09.2018 tarihinde yapılan toplantıda, 05-08 Eylül 2018 tarihleri arasında yapılacak olan “Yüksekokulumuz Özel Yetenek Sınavı tarihinin diğer üniversitelerin sınav tarihleri ile çakışmasından ve adayların mağduriyet yaşamaması için 05 Eylül 2018 tarihinde 08.00-10.30 saatleri arasında göğüs numaralarını almayan adayların farklı üniversitelerde sınava girdiklerini (benzer tarihlerde) gösteren sınav giriş belgeleri ile Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Özel Yetenek Sınavı Üst Kuruluna ŞAHSEN yapacakları bir başvuru ile farklı tarihlerde göğüs numaralarını alabilecekleri ve farklı tarihte sınava girebilecekleri’’ yönünde karar alınmasına oy birliği ile karar verilmiştir.