Hayati İNANÇ - Can Veren Pervaneler Konferansı

Klasik Şiiri sevdiren üslubuyla tanınan Hayati İNANÇ, 15 Mart 2018 Perşembe günü saat 14:00’te Gümüşhane Üniversitesi Kongre Merkezi’nde dinleyicilere hitap edecektir. Gümüşhane Üniversitesi Edebiyat Fakültesi tarafından düzenlenen programa öğretim üyeleri ve öğretim elemanı hocalarımız, idari personelimiz ve bütün öğrencilerimiz davetlidir. Divan şiirini sosyal hayatla bütünleştiren anlatım tarzıyla tanınan Hayati İNANÇ’ın sunumu sadece Türk Dili ve Edebiyatı öğrencilerine değil, edebiyata, tarihe, hayata dair merakı olan bütün dinleyicilerin ilgisine hitap edecektir.
Ayrıca, Hayati İNANÇ Şehrimizin kültürel dünyasına katkı sağlamak adına aynı günün akşamında saat 19:00’da Gümüşhane Kültür Müdürlüğü Kültür Merkezi’nde ve 16 Mart 2018 Cuma saat 14:00’te Kelkit Aydın Doğan Meslek Yüksekokulu’nda dinleyicilere hitap edecektir.