Üniversitemize EKPSS 2018/2 Yerleştirme Sonuçlarına göre Atanmaya Hak Kazanan Adaylardan İstenilen Belgeler

1. EKPSS yerleştirme sonuç belgesi örneği (İnternet Çıktısı)

2. Diploma veya geçici mezuniyet belgesinin aslı veya noter tasdikli örneği.

3. Herhangi bir kamu kurumunda çalışıyorsa veya ayrılmışsa onaylı hizmet belgesi.

4. Onaylı SGK Hizmet Dökümü (Çalışmışsa)

5. İkametgâh belgesi.

6. Engel durumunu gösterir rapor.

7. Nüfus cüzdanı fotokopisi.

8. 8 adet vesikalık fotoğraf (Kılık Kıyafet Yönetmeliğe uygun şekilde son 6 ay içinde çekilmiş)

9. Terhis Belgesi ya da Askerlik Muafiyet Belgesi Formu (İndir)

10. Atama Başvuru Formu (İndir)

11. Güvenlik ve Arşiv Araştırması Formu (İndir) ( 2 nüsha olarak bilgisayar ortamında doldurulması gerekmektedir.)

Not: Kaloriferci kadrosunu kazanan adayın MEB’den Onaylı Sertifikaya da 3308 Sayılı Kanuna Göre bu daldaki ustalık /kalfalık belgelerinden herhangi birine sahip olması veya örgün eğitim yoluyla zorunlu/ortak/seçmeli olarak konu ile ilgili ders almış olması ve bu hususu resmi olarak belgelemesi gerekmektedir.

Adayların atanma işlemlerine esas olmak üzere yukarıda açıklanan belgeleri (26.12.2018-09.01.2019) tarihleri arasında Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına şahsen veya posta ile yapılabilir.

Bu ilan resmi tebligat niteliğindedir, adaylara ayrıca bir bilgilendirme yapılmayacak olup, süresi içerisinde başvuru yapmayanlar atanma işleminden vazgeçmiş sayılacaktır.