Ticaret ve Sanayi Odası’ndan Tebrik Ziyareti

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Akçay, beraberinde yönetim kuruluyla birlikte Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek’e tebrik ziyaretinde bulundu.
Rektörlük makamında gerçekleştirilen ziyarete Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akçay ile birlikte Meclis Başkanı Kamuran Gündüz, Yönetim Kurulu Üyeleri Sebahattin Uçar, Tayyar Demirel ve Elbeyi Gergin katıldı.
Rektörümüzün yeniden atanmasından dolayı duyduğu mutluluğu dile getirenBaşkan Akçay, ikinci dönemin Gümüşhanemize ve üniversitemize hayırlı olması dileklerinde buldu.Akçay,ayrıca üniversitemizin hibrit (karma) eğitim modeli kararı almasının da şehrin ekonomisine sağlayacağı katkı nedeniyle sevindirici bir gelişme olduğunu dile getirdi.
Gerçekleştirilen nezaket ziyaretinin anlamına ve önemine vurgu yapan Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek ise şu açıklamalarda bulundu:
“2017 yılından bu yana görevde bulunduğumuz süre içerisinde her anlamda yanımızda olan Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın İsmail Akçay’a ve onun nezdinde tüm yönetim kurulu üyelerine ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. 4 yıllık süreç içerisinde ülkemiz ve Gümüşhanemiz adına birlikte birçok projeye imza attık. Yeni dönem ile birlikte inanıyorum ki daha büyük işlere imza atacağız. Şehir ve üniversite arasında kurulan köprünün önemli ayaklarından birisi de Ticaret ve Sanayi Odası’dır. Üniversite olarak sosyo-kültürel ve ekonomik anlamda şehirde var olan kurumlarla birlikte eşgüdümlü hareket etmenin katma değeri büyük işlerin kotarılmasına vesile olduğu bilincini her daim taşıyoruz. Bu anlamda ülkemizin ve Gümüşhanemizin sağlam temeller üzerinde yükselmesi ve geleceğe umutla bakabilmesi açısından yapılan bu ziyaretin öneminin farkındayız. Yeniden atanma haberinin duyulmasından bu yana gerek yüz yüze ve gerekse de bizleri arayarak tebrik eden, bizlere‘hayırlı olsun’ dileklerinde bulunan herkesten Allah razı olsun.Büyük hedeflere odaklandığımız bu yeni dönemde bizlere teveccühünü eksik etmeyen Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerine de çok teşekkür ediyorum.”