Rektörümüzün Hemşirelik Haftası Mesajı

12-18 Mayıs Hemşirelik Haftası nedeniyle Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek bir mesaj yayımladı.

Rektörümüz yayımladığı mesajında şunları söyledi: “Zorunlu ve vazgeçilmez temel ihtiyaçlarımızdan biri de sağlıktır. Söz konusu ihtiyaca cevap veren en önemli meslek grubu içerisinde ise vefakâr hemşirelerimiz yer almaktadır. Üstlendikleri görev ve sorumluluk anlayışıyla mesleklerini gece gündüz demeden yerine getiren hemşirelerimiz, topluma hizmeti ilke edinerek büyük fedakarlıklarla görevlerini sürdürüyorlar. ‘Önce insan’ diyerek zor şartlar altında insan sağlığı için verdikleri bu onurlu hizmet, övgüyü ve takdiri fazlasıyla hak ediyor. Gümüşhane Üniversitesi olarak Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik bölümünde yetiştirdiğimiz geleceğin sağlık görevlisi hemşire adayı öğrencilerimizle ve onları yetiştiren akademik personelimizle ne kadar gurur duysak azdır.

Bu vesileyle fedakarca çalışan bütün hemşirelerimizin, Hemşirelik bölümünde eğitim gören öğrencilerimizin ve onları yetiştiren akademisyenlerimizin ‘12-18 Mayıs Hemşirelik Haftası’nı kutlar, meslek yaşamlarında kendilerine başarılar dilerim.”
Ekli Dosyalar
Dosya Eki Bulunamadı!