Rektörlerden “Hayırlı Olsun” Ziyareti

Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Yıldız ve Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun Rektörümüze “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundular.
“YÖK Anadolu Projesi” kapsamında Bayburt Üniversitesi’nde bulunan Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Yıldız, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun ve beraberindeki heyetle birlikte Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek’i makamında ziyaret ettiler.
      Rektör Yıldız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından yeniden Rektör olarak atanan Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek’i kutlayarak, ikinci dönemin kendilerine hayırlı olması dileklerinde bulundu.
Rektörümüz yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bilindiği üzere YÖK’ün son dönemde gerçekleştirdiği, ‘Anadolu Projesi’ kapsamında Bayburt Üniversitesi, ülkemizin en köklü üniversitelerinden biri olan Gazi Üniversitesi ile ortaklaşa eğitim öğretim, AR-GE ve proje çalışmaları yapmak üzere eşleştirildi. Bu yönden de her iki üniversitemizi kutluyor, kendilerine hayırlı olsun dileklerinde bulunuyorum. Bayburt Üniversitesi’nde temaslarda bulunan Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sayın Musa Yıldız ile Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sayın Selçuk Coşkun, yeni dönemde bize hayırlı olsun dileklerinde bulunmak üzere Üniversitemize teşrif ettiler. Yapılan bu ziyaretlerin üniversitelerimiz arasındaki iş birliği ve dayanışmayı artıracağı inancındayım. Bundan dolayı da her iki Rektörümüze de gerçekleştirdikleri nazik ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” şeklinde açıklamalarda bulundu.Rektörlük makamında gerçekleştirilen ziyaret karşılıklı hediye takdimi ile sona erdi.
      Ziyaret sonrasında Rektörümüz tarafından, konuk Rektörlere ‘Eski Gümüşhane’ olarak bilinen Süleymaniye Mahallesi gezdirildi. Rektörümüz Prof. Dr. Zeybek ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Bayram Nazır, konuk rektörlere buradaki yerleşim yerlerinin tarihiyle ilgili bilgiler verdi.