Rektör Türkmen’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bayram Nazır ve Genel Sekreter Doç. Dr. Fatih Yalçın ile birlikte Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mutlu Türkmen’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Bayburt Üniversitesi Dede Korkut Külliyesi Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Rektörümüz, Rektör Prof. Dr. Türkmen’e yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunarak çalışmalarında başarılar diledi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yayınladığı kararname ile Bayburt Üniversitesi Rektörlüğü’ne atanan Rektör Türkmen ise ziyaretten duyduğu memnuniyetini aktararak teşekkür etti.

Bölge üniversiteleri ile etkin ve sürekli iş birliği içerisinde atılacak adımların konuşulduğu ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek şu açıklamalarda bulundu: “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından atanan Bayburt Üniversitesi Rektörümüz Prof. Dr. Mutlu Türkmen’e yeni görevinde başarılar dilemek için bir ziyarette bulunduk. Üniversiteler bilimsel, akademik ve idari anlamda yaptığı çalışmalarla bölgenin değişimine ve gelişimine önemli katkılar sunan kurumlardır. Her iki üniversitenin güç birliği yaparak üstleneceği projelerle bu gelişimi daha üst seviyelere çıkaracağına inanıyoruz. Bayburt Üniversitesi ve Gümüşhane Üniversitesi olarak bütün enerjimizle bölgemize, ülkemize, insanımıza en iyisini sunmaya çalışacağız. Bu nedenle de misafirperverliğinden dolayı Sayın Rektörümüze tekrardan teşekkür ediyor, yeni görevinin kendisine ve üniversite camiasına hayırlı olmasını diliyorum.”

Ziyaret sonrasında Rektörlerimiz arasında hediyeleşme takdimi yapıldı.