Rektör Levent’ten “Hayırlı Olsun” Ziyareti

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Gümüşhane Üniversitesi’ne ikinci kez Rektör olarak atanan Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek’e “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleştirilen ziyarette Rektör Levent, ikinci dönemin kendisine hayırlı olması dileklerinde bulunarak Rektörümüzü tebrik etti. Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi olarak Gümüşhane Üniversitesi ile kurulacak ikili iş birliklerine ve bilimsel aktivitelere hazır olduklarını dile getiren Rektör Levent, “Öncelikle Rektörlük görevinde bulunduğu geçmişteki dört yıllık süre içerisinde büyük işler başaran Rektörümüzü kutluyorum. Kendisinin ikinci dönemde de Rektörlük görevine atanmalarından dolayı büyük mutluluk duyduk. Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi olarak yapılacak her türlü iş birliğine hazırız. Bu sebeple de üniversitelerarası kurulacak bağlarda önemli işler başaracağımıza inandığımız Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek’i kutlar, görevinde başarılar dilerim” açıklamasında bulundu.

Rektör Prof. Dr. Akın Levent’in nezaket ziyaretinden duyduğu mutluluğu dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek ise şunları söyledi: “Her iki üniversitemizin ortak hedefi insan merkezli bir eğitim anlayışıyla, bilimi ve aklı esas alarak ülkemizin değerleri ve hedefleri doğrultusunda üstün nitelikli bireyler yetiştirmektir. Bu amaç doğrultusunda her iki üniversitemiz arasında projeler, bilimsel ve kültürel çalışmalar alanında gerçekleştirilecek karşılıklı iş birliktelikleri konusunda heyecanlıyız. İlerleyen zamanlarda iki üniversitenin ortak çalışmaları neticesinde büyük başarılar elde edeceğimize inanıyorum. Bu sebeple de Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sayın Akın Levent’e bu nazik ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.”

Görüşme sonrası iki Rektör arasında karşılıklı hediyeleşme takdimi yapıldı.