KSÜ Rektöründen Nezaket Ziyareti

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alptekin Yasım, Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette iki üniversitenin daha yakın iş birliği fırsatları ve akademik bağları daha da güçlendirilmesi konularında görüş alışverişlerinde bulunuldu.

KSÜ Rektörü Prof. Dr. Alptekin Yasım, ziyaretin sonunda yaptığı açıklamada; “Öncelikle misafirperverliklerinden dolayı Gümüşhane Üniversitesi Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek hocamıza teşekkür ediyorum. İki üniversite arasında kurulacak iş birliği ve dayanışma konularında yeni fırsatlar ve ilişkilerin güçlenmesi için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Söz konusu ziyaretten dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek ise şunları söyledi: “Her iki Üniversitemizin eğitim öğretim başta olmak üzere bilimsel, akademik ve idari alandaki gelişimleri, karşılıklı iş birlikleri ve iyi niyet ilişkilerine bağlıdır. Bu sebeple de böylesi ziyaretlerin bizler açısından önemi büyüktür. Bu vesileyle de gerçekleştirdikleri nezaket ziyaretinden dolayı Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sayın Alptekin Yasım hocamıza teşekkür ediyorum.”

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyaret sonrasında Rektörümüz, KSÜ Rektörü Prof. Dr. Alptekin Yasım’a kampüsü de gezdirerek Üniversitemizin gelişimi ve alınan başarıları hakkında bilgiler verdi.