IV.Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi

IV. Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi
Sosyal Bilimler alanındaki birçok konuyu ve araştırmayı bünyesinde barındıran ve ilki 13-15 Mart 2019 tarihlerinde Mersin’de gerçekleştirilen ve artık geleneksel hale gelen Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi’nin dördüncüsüne ev sahipliği yapmanın heyecanı içerisindeyiz.
Kilis 7 Aralık Üniversitesi, Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi ve Bingöl Üniversitesi ile ortaklaşa düzenleyeceğimiz kongrenin teması yakın zamanda acı bir tecrübeyle yaşadığımız deprem felaketinden dolayı ‘Sosyal Bilimler Işığında Deprem’ olarak belirlenmiştir. Kongrenin sosyal bilimler alanında çalışan akademisyenleri ve araştırmacıları bir araya getirerek, disiplinler arası bilgi alışverişine imkân sunması hedeflenmektedir.
IV. Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi, 1-2 Haziran 2023 tarihleri arasında, Üniversitemiz tarafından hibrit (yüz yüze ve çevrim içi oturumlar) olarak gerçekleştirilecektir. İki gün sürecek kongreye siz değerli bilim insanlarının katılımı beklenmektedir.
Davetli Konuşmacılar
Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu (İstanbul Teknik Üniversitesi Uçak ve Uzay Bilimleri Fakültesi/ Meteoroloji Mühendisliği Bölümü)
Prof. Dr. Okan Tüysüz (İstanbul Teknik Üniversitesi Emekli Öğretim Üyesi) (çevrimiçi)
Prof. Dr. Ali Uzun (Ondokuz Mayıs Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi/ Coğrafya Bölümü)
Doç. Dr. Murad Tiryakioğlu (Afyon Kocatepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi/ İktisat Bölümü)
Doç. Dr. T. Ahmet Ertek (İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi/ Coğrafya Bölümü)
Kongreye ilişkin ayrıntılı bilgiler ve duyurular http://usbk.gumushane.edu.tr/tr/ adresinden güncel olarak verilecektir.