İrfan Can Köse Meslek Yüksekokulunda Satranç Turnuvası

“Oyunun galibi sondan bir önceki hatayı yapan oyuncudur.”                                          Tartakower

Gümüşhane Üniversitesi İrfan Can Köse Meslek Yüksekokulu ev sahipliğinde Türkiye Santranç Federasyonu ve T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın işbirliğiyle "Kampüste Hamle Var" sloganıyla satranç turnuvası düzenlenecek.Aynı zamanda satranç hakemi ve antrenörü olan İrfan Can Köse Meslek Yüksekokulu Hukuk Bölümü Öğr. Gör. Uğur DEMİREL’in danışmanlığında yürütülecek olan satranç eğitimi 09 Mayıs - 10 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek.
       Turnuvaya katılmak isteyen İrfan Can Köse Meslek Yüksekokulu öğrencileri online başvuru yoluyla turnuvaya katılım gösterebilecek. Katılmak isteyen öğrenciler, İrfan Can Köse Meslek Yüksekokulu resmi web sitesinden detaylı bilgi edinebilir, başvuruda bulunabilir.