Hemşirelik Bölümünden Vali Tanrısever’e Anlamlı Ziyaret

1-31 Ekim Meme Kanseri Bilinçlendirme ve Farkındalık Ayı olması münasebetiyle, Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü tarafından Gümüşhane Valisi Sayın Alper Tanrısever’e bir ziyaret gerçekleştirildi.

Valilik makamında gerçekleşen ziyarette Hemşirelik Bölümü adına Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Seher Çakmak, Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Sevda Uzun ve Arş. Gör. Burak Elik, Gümüşhane ilimize yeni atanan Valimiz Sayın Alper Tanrısever’e yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundular. 1-31 Ekim Meme Kanseri Bilinçlendirme ve Farkındalık Ayı olmasından dolayı Hemşirelik Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Seher Çakmak, günün anlam ve önemine ilişkin olarak Valimiz Sayın Alper Tanrısever’e pembe fiyonk takdim etti. Ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Gümüşhane Valimiz Sayın Alper Tanrısever de gerçekleştirilen ziyaretle ilgili olarak Üniversitemiz Hemşirelik Bölümü heyetine teşekkür etti.

1-31 Ekim Meme Kanseri Bilinçlendirme ve Farkındalık Ayı adına günün önemine dikkat çekmek amacıyla gerçekleştirilen ziyaret hakkında Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek ise şunları söyledi: “Bilindiği üzere Dünya Sağlık Örgütü tarafından 2004 yılından bu yana meme kanserinde erken teşhisin önemi ve meme kanseri farkındalığının vurgulanması amacıyla ‘1-31 Ekim Ayı Meme Kanseri Bilinçlendirme ve Farkındalık Ayı’ olarak kutlanmaktadır. Her yıl Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi tarafından gerçekleştirilen etkinliklerle bu anlamlı günlerin önemine vurgu yapılmaktadır. Bu vesileyle de Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü tarafından Gümüşhane Valimiz Sayın Alper Tanrısever’e bir ziyaret gerçekleştirilerek günün anlam ve önemine vurgu yapılmıştır. Hemşirelik Bölümümüzü bu anlamlı güne vurgu yaptıklarından dolayı kutluyor, Valimiz Sayın Alper Tanrısever’e de misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum.”