“Hedef Belirleme, Plan Yapma ve Odaklanma” Eğitimi

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi, Sağlık Yönetimi Bölümü Mezunlarla İletişim Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Merve Karaer koordinesinde “Hedef Belirleme, Plan Yapma ve Odaklanma” konulu eğitim düzenlendi.

Mezun ve aktif öğrencilere yönelik düzenlenen eğitim programına Eğitimci, Yazar Hakan Kömürcüoğlu konuk oldu.
Üniversitemiz Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Çok Amaçlı Salon’da gerçekleştirilen program; eğitimci, yazar Hakan Kömürcüoğlu’nun sunumuyla başladı. Katıldığı konferanslarda öğrencilere hedef belirlemede dikkat edilecek hususlar, başarıya odaklanma ve başarıyı arttırmada izlenecek yöntemler hakkında bilgiler veren Yazar Kömürcüoğlu, zor şartlara rağmen başarıyı yakalayan insanların en önemli özelliklerinin başarıdan vazgeçmeleri ve bir gün mutlaka başaracaklarına inanmaları olduğunu belirtti. Gümüşhane’de bulunduğu süre içerisinde etkin ve etkili söyleşilerine devam eden yazar Kömürcüoğlu, tecrübelerini yükseköğrenim gören öğrencilerle paylaşmaktan memnun olduğunu belirterek, üniversite yetkililerine ve öğrencilere teşekkür etti.
Mezuniyet sonrası kariyer planlamada doğru hedef belirlemenin önemine dikkat çeken Sağlık Bilimleri Fakültesi Sağlık Yönetimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Nilgün Ulutaşdemir ise konuşmasında; “Belirlenen hedeflere odaklanarak zaman kaybetmeden uygulamaya geçmek başarıyı beraberinde getirir. Bu anlamda Sağlık Yönetimi mezun adayı ve mezun öğrencilerimize mezuniyet, kariyer hedefleri üzerine uygulamalı eğitim veren eğitimci, yazar Hakan Kömürcüoğlu’na Bölümümüz ve Üniversitemiz adına teşekkür ederim” açıklamasında bulundu.
Uygulamalı verilen eğitim sonunda Sağlık Yönetimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Nilgün Ulutaşdemir tarafından Eğitimci, Yazar Hakan Kömürcüoğlu’na teşekkür belgesi takdim edildi.
Gerçekleştirilen program hakkında Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek şunları söyledi: “Gümüşhane Üniversitesi olarak öğrencilerimizin kişisel ve akademik gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla birçok etkinlik düzenliyoruz. Öğrencilerimizin potansiyellerini en üst seviyede kullanabilmeleri ve hayallerine ulaşabilmeleri için onlara destek vermeye devam edeceğiz. ‘Hedef Belirleme, Plan Yapma ve Odaklanma’ konulu eğitim programının da değerli eğitimci ve yazar Sayın Hakan Kömürcüoğlu’nun katılımıyla oldukça verimli geçtiğine inanıyorum. Sayın Kömürcüoğlu gerçekleştirilen programda, öğrencilerimize hedeflerini belirleme konusunda önemli ipuçları verdiği gibi, başarıya giden yolda nasıl odaklanılacağına dair değerli bilgiler sundu. Öğrencilerimizin geleceğe daha güvenle ve bilinçli adımlarla ilerlemelerine yardımcı olmak amacıyla düzenlenen bu tür etkinliklere Üniversite olarak devam edeceğiz.
Bu vesileyle, emeği geçen, katkı sunan herkesi tebrik ediyor, eğitimci, yazar Sayın Hakan Kömürcüoğlu’na da değerli bilgilerini bizlerle paylaşmasından dolayı teşekkür ediyorum.”