Erzurum Teknik Üniversitesi’nden Üniversitemize Ziyaret

Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Birol Soysal ve Prof. Dr. Murat Küçükuğurlu ile birlikte üniversitemizi ziyaret ederek, Rektörümüze ‘hayırlı olsun’ dileklerinde bulundular.
      Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak, üniversitemizin 4 yıllık kısa bir sürede gelişimini ve başarılarını Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek’ten dinledi. Rektör Çakmak yaptığı açıklamada, “Yeni dönemin iki üniversite adına hayırlı olması dileklerinde bulunmak üzere burada bulunuyoruz. Gümüşhane Üniversitesi’nin kısa sürede gerçekleştirdiği başarıları takdirle izliyoruz. Erzurum Teknik Üniversitesi olarak bizler, sizlerle karşılıklı iş birliği ve güç birliği içinde hareket ediyoruz. Bu anlamda üniversitelerimizin akademik ve idari olarak başarılarının daha katma değerli hale dönüşeceğine inanıyoruz. Bundan dolayı da Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sayın Halil İbrahim Zeybek’e misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyor, yeni döneminde kendilerine başarılar diliyorum” sözlerine yer vererek, iki üniversite arasında yapılacak anlaşmalara her daim kapılarının açık olduğunu belirtti.
     Yapılan ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek ise açıklamasında, “Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sayın Bülent Çakmak ve ekibine bu nazik ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Gerçekten de çok zor bir 4 yılı başarılı bir şekilde geride bıraktık. Üniversiteler ancak karşılıklı iş birliği ve anlaşmalarla bilgi ve tecrübelerini artırabilirler. Gümüşhane Üniversitesi olarak 4 yıl boyunca edindiğimiz bu bilgi ve tecrübeleri Erzurum Teknik Üniversitesi ile yapılacak anlaşmalarla karşılıklı olarak paylaşmayı isteriz ve bundan her zaman mutluluk duyarız. Bu hususta atılacak her türlü adıma da hazırız” ifadelerini kullandı.
     Ziyaret sonrasında Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sayın Bülent Çakmak, Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek’e porselen tabak ve oltu taşından yapılmış tesbih hediye etti. Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek de nazik ziyaretleri ve hediyelerinden dolayı teşekkür dileklerinde bulunarak, Rektör Prof. Dr. Sayın Bülent Çakmak’a porselen tabak takdim etti.
Ekli Dosyalar
Dosya Eki Bulunamadı!