DOKKAF’2024 Kayıtları Bilgilendirmeleri Devam Ediyor

Üniversitemiz Kariyer Merkezi tarafından 8-9 Ocak 2023 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan DOKKAF’2024 için bilgilendirmeler devam ediyor.

T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinesinde, Trabzon Karadeniz Teknik Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşecek olan Doğu Karadeniz Kariyer Fuarı (DOKKAF) 2024 etkinliği için Üniversitemizin Fakülte, Yüksekokulu Dekan ve Müdürlerini ziyaret eden Kariyer Merkezi ekibi, DOKKAF 2024 hakkında bilgiler verdi. Öğrencilerimizin derslerine katılarak fuara başvuru şeklini anlatan Kariyer Merkezi ekibinden Zehra Köroğlu ve Neslişah Kurur, fuar alanı hakkında bilgilendirmelerde bulundular.

Başvuruların “Yetenek Kapısı” üzerinden alındığı fuara, kariyer yolculuğuna büyük bir adımla başlamak isteyen öğrencilerimiz kayıt yaptıklarında oluşturdukları dijital kodu cep telefonlarına indirerek fuar alanına giriş yapabileceklerdir.
İş dünyasının önde gelen firmalarını bir araya getirerek öğrencilerimize kariyer fırsatları sunacak olan fuarın çalışmaları hakkında Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek şunları söyledi: “T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinesinde, Karadeniz Teknik Üniversitesi ev sahipliğinde ve Üniversitemizin de paydaşı olduğu Doğu Karadeniz Kariyer Fuarı ile ilgili olarak ekiplerimiz yoğun bir çalışma gerçekleştiriyor. Düzenlenen ziyaretlerde, fuarın önemi ve nasıl bir fırsatlar ortaya çıkaracağı konusunda öğrencilerimize ve hocalarımıza detaylı olarak sunuluyor. Bu vesileyle de fuar ile ilgili çalışmalar sürdüren ve katkı sunan tüm arkadaşlarımızı kutluyor, öğrencilerimizi fuara katılmaya ve kariyerlerine değer katmaya davet ediyoruz.”