Üniversitemizde Dekan Atamaları Gerçekleşti

Üniversitemiz Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi ile İlahiyat Fakültesi’ne dekan atamaları gerçekleşti.

Yapılan atamalar sonucunda Üniversitemiz Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi’ne Prof. Dr. Abdurrahman Dokuz, İlahiyat Fakültesi’ne de Prof. Dr. Ali Kuzudişli dekan olarak atandı.

Prof. Dr. Abdurrahman Dokuz, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi dekanlık katında gerçekleşen bir merasim töreniyle dekanlık görevini Prof. Dr. Salim Serkan Nas’tan teslim aldı. Dekanlık görevini vekâleten yürüten Prof. Dr. Ali Kuzudişli ise yapılan atamayla beraber İlahiyat Fakültesi’ne dekan olarak atandı.

Yapılan atamalar hakkında açıklamalarda bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek şunları söyledi: “Yüksek Öğretim Kurulu tarafından fakültelere dekan atamalarının gerçekleşmesiyle beraber Üniversitemizde de iki dekan ataması gerçekleşti. Daha öncesinde dekanlık görevini yürüten Prof. Dr. Salim Serkan Nas hocamızın görev süresinin dolmasıyla beraber Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi dekanlık görevine Üniversitemiz Jeoloji Mühendisliği Bölümü’nden Prof. Dr. Abdurrahman Dokuz atandı.

Bir diğer atama ise Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi’nde gerçekleşti. Vekâleten İlahiyat Fakültesi dekanlık görevini yürüten Temel İslam Bilimleri Bölümü’nden Prof. Dr. Ali Kuzudişli hocamız ise yapılan atamayla birlikte İlahiyat Fakültesi dekanlık görevini asaleten yapma yetkisini almış oldu. Yeni atanan dekanlarımızın fakültelerimize ve Üniversitemize büyük katkılar sunması dileğiyle kendilerine görevlerinde başarılar diliyorum.”