Rektörümüzün Ramazan Bayramı Mesajı

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, Ramazan Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Rektörümüz mesajında şu sözlere yer verdi:
“On bir ayın sultanı mübarek Ramazan ayını geride bırakıyor ve Ramazan Bayramı’nın gelişini büyük bir sevinçle karşılıyoruz. İçinde bulunduğumuz bu kutsal zaman diliminde, birbirimizin yanında olduğumuzu hissetmek, dayanışma ruhunu en güçlü şekilde yaşamak, yüreklerimizi bir kez daha muhabbet ve hoşgörüyle doldurarak, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmenin önemini hatırlamamız gerekiyor. Bayramın manasına yaraşır şekilde küskünlüklerin ortadan kalkacağı, dostluğun, kardeşliğin ve daha birçok güzel duygunun ön plana çıkacağı günler olacağına yürekten inanıyoruz.
Bu mübarek günlerin, barış ve huzurun dünyaya hâkim olması için bir vesile olmasını temenni ediyor, Üniversitemizin değerli öğrencileri ile akademik ve idari personelimiz başta olmak üzere Gümüşhaneli hemşerilerimizin ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramını tebrik ediyorum.”