Rektörümüzün Ramazan Bayramı Mesajı

Ramazan Bayramı’nın gelmesiyle birlikte Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, bir kutlama mesajı yayımladı. Rektörümüz mesajında şu duygu ve düşüncelere yer verdi:

“Rabbimize şükürler olsun ki on bir ayın sultanı mübarek Ramazan ayını tamamlayıp Ramazan Bayramı’nı karşılamanın heyecanı ve sevincine nail oluyoruz. Bayramlar, insanı insan yapan değerlerin yoğun olarak hissedildiği manevi ve milli günler olmanın yanı sıra dargınlıkların unutulduğu, sevgi, saygı ve hoşgörünün arttığı en özel günlerdir. Büyük bir manevi huzurla oruçlarımızı tuttuğumuz rahmet ve mağfiret ayı olan Ramazan’ın sonunda ödül olarak eriştiğimiz bu bayramı bir fırsat olarak değerlendirilmeliyiz. Bayramın özünde yatan birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını perçinleyerek küslüklere ve dargınlıklara son vermeliyiz. Ancak bu düşünceleri içselleştirdiğimizde bayramın gerçek değerinin ortaya çıkacağına inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle Üniversitemizde varlık sebebimiz olan sevgili öğrencilerimiz ve aileleri başta olmak üzere değerli akademik ve idari tüm personelimiz ile Gümüşhaneli hemşerilerimizin mübarek Ramazan Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyor, bayramın ülkemize ve tüm dünyaya sağlık, huzur, mutluluk ve başarı getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.”