Rektörümüzün Ramazan Bayramı Mesajı

Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, Ramazan Bayramı’nı kutlayan bir mesaj yayımladı. Rektörümüz mesajında şu duygu ve düşüncelere yer verdi:
      “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan mübarek Ramazan ayını geride bırakıp, kardeşlik, hoşgörü ve yardımlaşma duygularının yoğunlaşmasına vesile olan Ramazan Bayramı’na hep birlikte kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.Etkisi halen devam etmekte olan Covid-19 salgını nedeniyle ülke olarak farklı bir Ramazan ayı idrak etmiş olduk. İftar sofralarında buluşamasak, yan yana olamasak da gönüllerimiz bir diyerek Ramazan Ayı’nın maneviyatını doyasıya yaşadık. Yüce Allah’tan dileğimiz, bu salgından bir an önce kurtulmak ve eski Ramazanlarda ve bayramlarda olduğu gibi hep beraber sevinç içerisinde bu günleri yaşayıp, kutlamaktır.
      Bu vesile ile başta Üniversitemiz personeli olmak üzere, sevgili öğrencilerimizin, kıymetli ailelerinin ve tüm Gümüşhaneli hemşerilerimizin mübarek Ramazan Bayramı’nı kutlar; sevgi, saygı ve kardeşlik duyguları içerisinde mutlu bir bayram geçirmelerini dilerim.”