Rektörümüzün Berat Kandili Mesajı

Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, Berat Kandili olması dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Rektörümüz mesajında şu duygu ve düşüncelere yer verdi:
“Mağfiret ve bereket kapılarının aralandığı, günahlardan arınmak için bir olan ve kutsal üç ayları içerisinde kutlanan Berat Kandili’ne erişmenin heyecanı içerisindeyiz. Ramazan ayının müjdecisi olan Berat Kandili’ni bir kez daha bizlere yaşattığı için Cenab-ı Allah’a şükürler olsun. On bir ayın sultanı Ramazan’ın müjdecisi olan Berat Kandili, Cenab-ı Allah’ın bizlere bağışlanma kapılarını araladığı mübarek bir gecedir. Bu zor zamanlarda bağışlanma ve dua kapılarının sonuna kadar açıldığı geceyi fırsat olarak görmeli, küslük ve dargınlıklarımızı bir kenara bırakıp, Cenab-ı Allah’a dua etmeli, tövbe etmeli ve tüm dertlerimize şifa için yalnızca ondan yardım dilemeliyiz. Mutluluk ve huzura ancak bu şekilde ulaşabiliriz.
Bu duygu ve düşüncelerle birlikte Berat Kandili’nin milletimizin ve tüm İslam âleminin birlik ve beraberliğinin çoğalmasına, huzur, sevgi ve saygının artmasına vesile olmasını temenni eder; üniversitemiz camiasının, sevgili öğrencilerimizin, Gümüşhane halkımızın ve tüm İslam Alemi’nin Berat Kandili’ni en samimi dileklerimle kutlarım.”