Malatya Kız Voleybol Takımından Rektörümüze Ziyaret

Malatya Vali Galip Demirel Ortaokulu Kız Voleybol takımı antrenör İrfan Işık eşliğinde Okul Müdürü Hamit Kapan, okul idarecileri İnan Kokargül, Malatya Bostanbaşı İlk Okulu Müdürü Yasin Demirel ve okul aile birliği üyesi aynı zamanda Malatya Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Müdürü Osman Gönültaş ile birlikte Rektörümüzü ziyaret ettiler.

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Faaliyet Programında yer alan yıldız erkekler ve kızlar voleybol yarı final müsabakalarının gerçekleştirildiği Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nda 12 şehirden 8 kız, 8 erkek olmak üzere toplam 16 takım ve 200’e yakın sporcu kıyasıya bir mücadele içerisine girdi.

Turnuvada yıldız erkekler A grubunda Tokat (15 Temmuz Şehit Birol Yavuz Ortaokulu), Giresun (Yalıköy Şehit Pilot Teğmen Barış Çakır Ortaokulu), Ankara (TED Koleji Vakfı Özel Ortaokulu), Malatya (Şehit Miraç Gürhan Ortaokulu) temsilcileri; B grubunda Gaziantep (Şahinbey Ortaokulu), Trabzon (Ayşe Kırali Ortaokulu), İstanbul (BEY-KOOP Ali Çebi Ortaokulu), Gümüşhane (Atatürk Ortaokulu); yıldız kızlar A grubunda Ankara (TED Koleji Vakfı Özel Ortaokulu), Batman (Metin Bostancıoğlu Ortaokulu), Giresun (Şehit Sezgin Burak Canlürk Ortaokulu), Ordu (Sakarya Ortaokulu); yıldız kızlar B grubunda Trabzon (Cumhuriyet Ortaokulu), Samsun (Cumhuriyet Ortaokulu), İstanbul (Silivri Çağrıbey Ortaokulu), Malatya (Vali Galip Demirel Ortaokulu) temsilcileri karşılaşıyor.

Karşılaşmalarda başarılı bir performans sergileyen Malatya Vali Galip Demirel Ortaokulu kız voleybol takımı Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek’i makamında ziyaret ederek karşılaşmalara desteklerinden dolayı kendisine hediye takdiminde bulundular.

Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, şunları söyledi: “Öncelikle tüm takımlarımızı, müdürlerimizi ve idarecilerimizi kutluyorum. Malatya Vali Galip Demirel Ortaokulu kız voleybol takımı, diğer takımlar gibi büyük emekler vererek bu aşamaya geldi. Başarılarının temelinde çok ve planlı çalışmaları olduğunu biliyoruz. Elbette takımların elde ettikleri her bir başarı sadece kendi takım üyelerini değil, diğer takım üyelerini de motive etmektedir. Zira sporun birleştirici bir yanı vardır. Yoğun programları arasında ziyaretimize gelerek bizleri onurlandıran Malatya Vali Galip Demirel Ortaokulu Kız Voleybol takımına ve idarecilerine teşekkür ediyor, her bir takımımıza başarı dileklerinde bulunuyorum.”
  • Gösterim 1945