KTÜ Rektörüne Hayırlı Olsun Ziyareti

Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.Rektörlük makamında gerçekleştirilen ziyarette iki üniversitenin bilimsel, kültürel ve sosyal alanlarda gerçekleştirilebilecek ortak projeler ile karşılıklı ilişki ve iletişim bağlarının güçlendirilmesiyle birlikte olası işbirlikleri konuları ele alındı.
Yeni dönemde izlenilecek yol haritası üzerinde görüş alışverişlerinin gerçekleştirildiği ziyaret sonrasında Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek şu açıklamalarda bulundu:
“14.08.2020 tarih ve 31213 sayılı Resmî Gazetede yayınlanan 2020/411 sayılı Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Sayın Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı’yı tebrik etmek ve kendisine hayırlı olsun dileklerimizi iletmek üzere makamında ziyaret ettik. İki üniversitenin karşılıklı bağlarının güçlendirilmesine yönelik bilimsel, kültürel, akademik ve idari anlamda yapılacak işbirliklerinin önemi üzerine sohbet gerçekleştirdik. İki üniversitenin bağlarının daha da güçlenmesi adına atılacak her adımın destekçisi olacağını dile getiren Sayın Rektörümüze göstermiş olduğu misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyor, yeni dönemde kendisine ve ekibine başarılar diliyorum.”
Ziyaret sonunda günün anlam ve önemine yönelik karşılıklı hediye takdimi yapıldı.