Kelkit Heyetinden Rektörümüze Ziyaret

Yeni eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla Kelkit Belediye Başkanı Aziz Nas ve AK Parti Kelkit İlçe Başkanı Sadi Tüysüz, Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette yeni eğitim öğretim yılının yüz yüze olmasından dolayı memnuniyet duyduklarını ifade eden heyet, Rektörümüze hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Yapılan ziyaretin kendileri için değerli olduğunu ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek şunları söyledi:

“Kelkit ilçemizde, Kelkit Aydın Doğan Meslek Yüksekokulumuzda; 994, Kelkit Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nda 579 ve 4 yıllık Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu’nda bulunan 55 öğrencimizle toplamda 1628 öğrencimiz eğitim öğretim görmektedir. İlçelerimizdeki eğitim öğretimin kalitesi ve öğrencilerimizin barınma, güvenlik gibi konularını görüştüğümüz ziyarette misafirlerimizden büyük destekler aldık. Kelkit ilçemiz öğrencilerine ve meslek yüksekokuluna her zaman sahip çıkmaya ve yardım etmeye devam ediyor. Bu hususta gerek yaptıkları ziyaret ve gerekse de Üniversitemize verdikleri desteklerden dolayı Kelkit Belediye Başkanımız Sayın Aziz Nas’a ve AK Parti Kelkit ilçe Başkanı Sayın Sadi Tüysüz’e çok teşekkür ediyorum.”