Gümüşhane Kariyer Merkezi Webinar Düzenleyecek: “Silikon Vadisi Ekosisteminde Kariyer Planlaması”

Gümüşhane Üniversitesi Kariyer Merkezi tarafından 30 Kasım Salı günü “Silikon Vadisi Ekosisteminde Kariyer Planlaması” başlıklı webinar gerçekleştirilecek.Moderatörlüğünü Üniversitemiz Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Mustafa Çullu’nun yapacağı programa Silikon Vadisinde faaliyet gösteren “Aeris Communications” şirketinden Cem Özkal, “CISCO” şirketinden Aydın Bırık ve “Davetly” şirketinden Kadir Yunus Enli konuşmacı olarak katılacak.Halihazırda Silikon Vadisi’nde faaliyet gösteren şirketlerde çalışan konuşmacıların katılacağı program 30 Kasım 2021 tarihinde saat 20.00’de düzenlenecek ve programda kariyer planlaması konularına yer verilecek.
     Düzenlenen programla ilgili olarak Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek şu ifadelere yer verdi: “Üniversite olarak öğrencilerimizin eğitim süreçlerini tamamladıktan sonra iş hayatında bir yer edinmelerini fazlasıyla önemsiyoruz. Üniversitelerin, öğrencilerin iş hayatı için doğru bir şekilde yönetilip yönlendirilmesini de içerisinde barındırması gerektiğine inanarak Gümüşhane Kariyer Merkezimizi kurduk. Bu merkezimiz aracılığıyla öğrencilerimizi eğitim-öğretim faaliyetleri süresince kariyer planlaması konusunda destekleyerek, onların iş hayatına atılırken karşılaşabilecekleri fırsatların ve tehditlerin farkında olmalarını sağlamayı amaçlıyoruz. Kariyer planlamasında öğrencilerimizin kendilerini yalnızca yurtiçi iş fırsatları ile sınırlandırmaması gerektiğini düşünüyoruz. Bilgi ve iletişim teknolojilerinin hayatımıza yön verdiği bu dönemde, öğrencilerimizin kariyer planlamaları esnasında bu teknolojilerdeki gelişmelerin farkında olarak iş hayatlarına yön vermeleri açısından düzenlenen bu etkinliği oldukça kıymetli buluyorum. Bu vesileyle programın düzenlenmesinde emeği geçen hocalarımıza ve konuşmacılarımıza teşekkür ediyorum.”
Katılımcılar etkinliğin düzenleneceği tarihte linkler aracılığıyla programa katılım sağlayabilir: