Uygulamalı Bilimler Yüksekokuluna İlk Müdür Ataması Yapıldı

Üniversitemiz tarafından Yüksek Öğretim Kurulu’na sunulan, Kelkit'te açılması planlanan 4 yıllık Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu’nun Bakanlar Kurulu tarafından onaylanmasının ardından üniversitemiz tarafından ilk müdür ataması gerçekleştirildi.

Kelkit’e 4 yıllık yüksekokul açılmasının Yüksek Öğretim Kurulu tarafından onay verilmesiyle birlikte üniversitemiz ilk müdür atamasını gerçekleştirdi. Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Ana Bilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Alper Veli Çam, Kelkit Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu’na müdür olarak ataması gerçekleştirildi.

Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek yapılan bu atama hakkında, “ Bakanlar Kurulu’nun 14/5/2018 Tarihli ve 2018/12001 Sayılı Kararname ile Kelkit ilçemizde açılmasına onay verilen 4 yıllık Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, 6 Temmuz 2018 Tarihli ve 30470 Sayılı Resmî Gazete’de yayımlandı. Kelkit ilçemizde açılmasına onay verilen 4 yıllık Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, öncelikle Kelkit ilçemiz ve bizler için çok güzel bir gelişme oldu. YÖK tarafından Kelkit Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu’nun açılmasına dair onayı aldıktan sonra hiç vakit kaybetmeden akademik kadromuzu oluşturmaya başladık. Bu nedenle de Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Ana Bilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Alper Veli Çam hocamızı yüksekokulumuzun ilk müdürü olarak atamayı uygun gördük. Hocamıza başarılar diliyorum. Hocamızın Kelkit ilçemiz için güzel işler başaracağına olan inancımız tamdır. Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu’nun başta üniversitemiz olmak üzere bütün Gümüşhane halkı ve Kelkit ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyor, emeği geçen ve katkı sunan herkese tüm kalbimle teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.