Üniversitemizde Aksa Çalışanlarına Eğitim Verildi

Üniversitemiz GÜSUD Koordinatörlüğüne bağlı Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından Aksa Doğal Gaz çalışanlarına yönelik 24-25 Ağustos 2019 tarihlerinde ‘Finansal Tabloları Okuma Yöntemleri Eğitimi’ verildi.

Aksa Doğal Gaz’da çalışan yönetim ve idari kadro olmak üzere toplam 32 kişiye üniversitemiz GÜSUD Koordinatörlüğü tarafından iki gün süren ‘Finansal Tabloları Okuma Yöntemleri Eğitimi’ verildi. Verilen eğitimlerden dolayı Rektörümüzü ziyaret eden Aksa Doğal Gaz yönetimi burada teşekkür dileklerinde bulundu. Rektörlük makamında gerçekleştirilen ziyarete Aksa Doğal Gaz Trabzon-Rize Bölge Müdürü M. Salih Ayaydın, Gümüşhane-Bayburt Bölge Müdürü Erol Yavuz, Mali İşler Müdürü Rahmi Öztürk ve idari personel katıldı. Üniversitemiz GÜSUD Koordinatörü ve İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Müge Yılmaz’ın da hazır bulunduğu ziyarette eğitimi veren İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Öğr. Üyesi Doç. Dr. Hasan Ayaydın’a teşekkür belgesi verildi.

Verilen eğitimlerin üniversite şehir kaynaşmasına örnek teşkil edeceği görüşünü paylaşan Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, “Öncelikle Aksa Doğal Gaz çalışanlarına yaptıkları ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum. Üniversite olarak bu tür eğitimlerin daima destekçisi olmaktayız. Üniversite şehir buluşması bizler için büyük önem arz etmektedir. Çünkü üniversitenin şehirle ortak paydalarda buluşması demek, özellikle üniversitede üretilen bilginin ilin ve bölgenin de faydalanabilmesi anlamına gelmektedir. İldeki kurumların ortak aklı birlikte kullanabilmeleri demek, birlikte çalışabilmeleri ve proje üretebilmeleridir. Bu nedenle de GÜSUD Koordinatörümüze ve eğitimin verilmesinde destek veren Doç. Dr. Hasan Ayaydın’a teşekkür ediyorum. Bu eğitimler farklı uzmanlık alanlarında devam edecektir. Üniversite olarak kurumlarımıza, çalışanlarımıza ne kadar faydalı olabilirsek asli görevlerimizi yerine getirmiş oluyoruz ve bundan dolayı da mutlu oluyoruz” açıklamasında bulundu.

Aksa Doğal Gaz Trabzon-Rize Bölge Müdürü M. Salih Ayaydın ise verilen eğitimlerden dolayı üniversitemize yönelik olarak gerçekleştirdiği konuşmasında, “İki gün boyunca tüm çalışanlarımızla birlikte bizlere verilen bu eğitimlerden dolayı Gümüşhane Üniversitesi Rektörümüz başta olmak üzere tüm hocalarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Ziyaret, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Öğr. Üyesi Doç. Dr. Hasan Ayaydın’a teşekkür belgesi, katılımcılara da katılım belgesi verilmesi ve toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.