Üniversitemiz ve Gümüşhane Halkı İftarda Buluştu

Üniversitemiz personelleri ve Gümüşhane halkı, Gümüşhane Belediyesi tarafından üniversitemiz Sosyal Tesisler önünde bulunan açık alanda verilen iftar yemeğinde bir araya geldiler.
Düzenlenen iftar programına Gümüşhane Valisi Okay Memiş, Ak Parti Gümüşhane Milletvekili H. Osman Akgül, Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Ak Parti İl Başkanı Avukat Celalettin Köse ile birlikte üniversitemiz öğrencileri, akademik ve idari personelinin yanı sıra çok sayıda Gümüşhaneli katıldı.
İftar programında kendilerine üniversitenin kapılarını açıp, ev sahipliği yapmalarından dolayı üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek’e teşekkürlerini sunan Belediye Başkanı Ercan Çimen, iftar programına katılan herkesin Ramazan ayını kutladı. İftar programının ardından açıklamalarda bulunan Rektörümüz, birlik, dayanışma ayı olan bu Ramazan ayında Gümüşhane Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programının şehir-üniversite bütünleşmesinin örneklerinden birisi olduğunu söyleyerek, “Gümüşhane Belediyemizi bu gayretlerinden ötürü kutluyorum. Düzenlenen bu iftar programı ile Gümüşhane halkı, üniversite ile tekrardan tanışarak, daha çok bütünleşmiş oldu. İftarlarında bizi yalnız bırakmayan ve iftar sofralarında birlik, beraberliği ortaya koyan başta öğrencilerimiz olmak üzere, bütün Gümüşhaneli vatandaşlarımıza, üniversitemiz camiamıza ve tüm katılımcılara teşekkür ediyorum. Mübarek Ramazan ayının ülkemizin birlik ve beraberliğine vesile olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum.” şeklinde konuştu.