Üniversitemiz Tanıtım Günlerine Katıldı

Gümüşhane Dernekler Federasyonu (GÜDEF) ve Gümüşhane Valiliğinin ortaklaşa düzenlediği ‘8’inci Gümüşhane Tanıtım Günleri’ne üniversitemiz de katıldı.

İstanbul Yenikapı etkinlik alanında düzenlenen 8. Gümüşhane Tanıtım Günleri’ne kendisine ayrılan stantta yer alan üniversitemiz gün boyunca gelen misafirlerine üniversitemizin gelişimi, dönüşümü ve kapasitesi hakkında tanıtımlar yaptı.

Tanıtım Günlerine beraberinde üniversitemiz Genel Sekreteri Doç. Dr. Fatih Yalçın ve Rektör Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Serhat Dağ ile birlikte katılan Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek İstanbul’da bulunan Gümüşhaneli vatandaşlarımızla buluştu. Rektörümüz düzenlenen etkinlik hakkında şunları söyledi: “8. Gümüşhane Tanıtım Günleri’nde İstanbul’da bulunan Gümüşhaneli vatandaşlarımız ile tanışmak ve üniversitemizi tanıtmak için Gümüşhane Üniversitesi olarak standımızda yerimizi aldık. Üniversitemiz personeli ve öğretim elemanlarımızın bilimsel ve kişisel kitaplarının bulunduğu standımızda gün boyunca üniversitemizi Gümüşhaneli hemşerilerimize tanıtıyoruz. Standımıza protokol üyelerinin yanı sıra birçok katılımcı yoğun ilgi gösteriyor. Üniversite olarak böylesi bir ilgiyle karşılanmak bizleri hayli memnun etmektedir. Bu etkinliğe katılmamıza olanak tanıyan başta Gümüşhane Valiliği ve GÜDEF olmak üzere tüm protokole de bu vesileyle teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Bu tür etkinlikler her kesimden insan için kaynaşma platformlarıdır. Biz de bu platformda kendimize yer bulduğumuz için mutluyuz. Tanıtım günlerinin üniversitemiz, ilimiz ve ülkemiz adına hayırlara vesile olmasını diler, organizasyonun düzenlenmesine emek veren katkı gösteren herkese teşekkür ederim.”