Üniversitemiz Erkek Voleybol Takımı Şampiyon Oldu

Üniversitemiz Erkek Voleybol Takımı, 9-13 Aralık 2019 tarihleri arasında Karadeniz Teknik Üniversitesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen “Üniversitelerarası Voleybol 2. Lig Grup Birinciliği” turnuvasında rakiplerine hiç set vermeden şampiyon oldu.

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından 09-13 Aralık 2019 tarihleri arasında Karadeniz Teknik Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen “Üniversitelerarası Voleybol 2. Lig Grup Birinciliği” turnuvasına altı üniversitenin erkek voleybol takımları katıldı. Katıldığı 5 maçtan da rakiplerine hiç set vermeden 3-0 galip gelen Üniversitemiz Erkek Voleybol Takımı finalde karşılaştığı Bayburt Üniversitesi ile de maçı 3-0 bitirerek, turnuvanın şampiyonu oldu. Final mücadelesini başarılı bir oyun sergileyerek tamamlayan üniversitemiz, Üniversitelerarası Voleybol 2. Lig Grup Birinciliği turnuvasını birinci sırada bitirdi. Böylelikle şampiyon olan takımımız, önümüzdeki yıl Üniversitemizi ve Gümüşhanemizi 1’inci Lig şampiyonasında temsil etmeye hak kazandı.

Yakaladıkları bu başarıyı Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek ile paylaşan öğrenciler ve hocaları BESYO salonunda düzenledikleri bir törende galibiyet pastasını keserek kutladılar. Düzenlenen kutlamada üniversitemizin her alanda çok başarılı işler yaptığını dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek duygularını “Üniversitemiz Erkek Voleybol Takımımızın şampiyonluk elde etmesi bizleri gururlandırdı. Gümüşhane Üniversitesi olarak sporun ve sporcunun daima başarılı olması için yanında ve destekçisi olacağız. Bu başarı sadece üniversitemizin değil, aynı zamanda Gümüşhanemizin de başarısıdır. Gümüşhane şartlarında birtakım imkânsızlıklarımız var; ama biraz kabiliyetimiz varsa çok çalışarak o imkânsızlıkları en aza indirebiliyoruz. Bizler de imkânlarımız dahilinde takımlarımızı desteklemeye devam edeceğiz. Seneye inşallah bu takımımız 1’inci Lig müsabakalarında gururla bizleri temsil edecektir. Takımımızın başarılı olmasında emeği geçen başta BESYO Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Yılmaz Albayrak olmak üzere tüm akademik, idari kadromuzu ve sporcularımızı canı gönülden tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” sözleriyle ifade etti.