Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan üniversitemiz personeli ile buluştu

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Gümüşhane’de yapımı tamamlanan şehir geçişi çevre yolunun açılış töreninin ardından üniversitemiz Ahmet Ziyaüddin Gümüşhanevi Kampüsü önünde Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek ile birlikte kendisini bekleyen coşkulu kalabalıkla buluştu.

24 Haziran seçimlerinde 81 il içinde kendisine yüzde 77 ile en fazla oranda oy veren ikinci il olan Gümüşhane’ye teşekkür ziyareti gerçekleştirerek, yapımı tamamlanan şehir geçişi çevre yolunun açılış törenine katılan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, şehir merkezinde yapılan mitingden sonra üniversitemiz önünde toplanan kalabalık toplulukla buluştu. Üniversitemiz Ahmet Ziyaüddin Gümüşhanevi Kampüsü önünde Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek ile topluluğu selamlayan Sayın Cumhurbaşkanımız, burada çocuklara hediyeler vererek, kendisini karşılamaya gelenler ile birlikte fotoğraf çektirdi.

Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bu ziyaretinden ve gerçekleştirdiği açılıştan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bilindiği üzere 24 Haziran’da ülkemizin kaderinin yeni baştan yazıldığı bir seçim süreci geçirdik. Bu seçim sürecinde Gümüşhanemiz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a 81 il içerisinde kendisine yüzde 77 gibi bir oran ile en fazla oy veren ikinci il oldu. Hem bunun teşekkürü olarak hem de yapımı tamamlanan çevre yolunun açılışı için Gümüşhane ilimize teşrif eden Sayın Cumhurbaşkanımız, tören alanından ayrıldıktan sonra üniversitemizin önünde bizlerle buluştu. Tüm akademisyenlerimiz ile birlikte kendisini karşılayan coşkulu kalabalığı gören Cumhurbaşkanımız burada biraz durup halkla sohbet ettiler. Kendisine bu ziyaretinden dolayı çok teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.