Rektörümüzün Yeni Yıl Mesajı

2020 yılının gelmesiyle birlikte Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, bir kutlama mesajı yayımladı. Rektörümüz mesajında şu duygu ve düşüncelere yer verdi:

“Gümüşhane Üniversitesi olarak başarılarla dolu bir yılı daha geride bırakmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Her alanda kendisine yakışan vizyoner çalışmalarıyla ülkemize katma değer sağlayan Gümüşhane Üniversitesi, 2020 yılında da bu çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürmenin, eğitim öğretimi bir dava olarak görüp, yükseköğretimi de önce ilimizin ve bölgemizin sonra da ülkemizin kalkınma hedeflerinin gerçekleştirilmesi gayreti içerisinde olacaktır. Bu nedenle de 2020 yılının Gümüşhane Üniversitesi için çok daha başarılı ve verimli bir yıl olacağına yürekten inanıyorum. Üniversitemiz yakaladığı bu başarı grafiği ile birlikte bilimin ve medeniyetin ışığında yeni nesiller yetiştirerek, 2020 yılında da ilimizi, bölgemizi ve ülkemizi geleceğe, çağdaş medeniyetler seviyesinin üstüne taşımak konusundaki kararlığını sürdürecektir.

Bu duygu ve düşünceler ışığında, tazelenen umutlarla başlayan 2020 yılının, ülkemiz için barış ve huzur dolu bir yıl olmasını; milletimize, Gümüşhane’mize ve Gümüşhane Üniversitesi ailesine sağlık, başarı, huzur ve mutluluk getirmesi temennisiyle yeni yılınızı en içten dileklerimle kutluyorum.”