Rektörümüze Bayburt Üniversitesi’nden Ziyaret

Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mutlu Türkmen üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek’i makamında ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleştirilen ziyarette, her iki üniversite arasında devam eden işbirliği projelerinin mevcut durumları ve eğitim-öğretim faaliyetlerine ilişkin konular hakkında görüş alışverişi yapıldı.

Bugüne kadar yapılan hizmetlerden dolayı bir Gümüşhaneli olarak duyduğu memnuniyeti ifade eden Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, ikinci dönemde de bu hizmetlerin daha iyi noktalara taşınacağından emin olduğunu ifade ederek, Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek’e teşekkür etti. İki üniversite arasında kurulan akademik ve sosyal iletişim ağının bundan sonra da kapsamı genişletilerek devam edeceğini vurguladı.

Yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek şu açıklamalarda bulundu: “Bayburt Üniversitesi Rektörümüzün üniversitemize yapmış oldukları bu ziyaret bizleri hem onurlandırdı hem de memnun etti. Bilimsel, akademik ve idari alanda yapılacak çalışmaların boyutunu ve incelemesini yapmak üzere hocamızla birlikte görüştük. İki üniversite adına ileriye dönük yapılacak işbirliği adına olumlu bir görüşme oldu. Bu nedenle de Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Selçuk Coşkun ve beraberindeki Gümüşhaneli hemşehrimiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mutlu Türkmen’e bu nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum.”