Rektörümüzden Ramazan Bayramı Mesajı

Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, Ramazan Bayramı’nı kutlayan bir mesaj yayımladı. Rektörümüz mesajında şu noktalara değindi:
“İnsanları günlük hayatın sıkıntı ve kaygısından uzaklaştırarak, her türlü dargınlıkları ve kırgınlıkları unutturan bayramlar, sevinç ve mutluluğu milletçe yaşadığımız en özel günlerdir. Tüm İslam âlemi tarafından büyük bir coşku ve heyecan ile yaşadığımız Ramazan ayını tamamlayarak, hep birlikte Ramazan Bayramı’nı kutlamanın heyecanı ve mutluluğu içerisindeyiz. Bu bayramda da annelerimizi, babalarımız, akrabalarımızı ve dostlarımızı ziyaret ettiğimiz gibi yetimleri, öksüzleri, hastaları, şehit yakınlarını, şehit çocuklarını da ziyaret edelim, onların da bayram sevincine ve mutluluklarına ortak olalım. Bu bayramı fırsat bilip, varsa kırgınlıklarımız, dargınlıklarımız ve küslüklerimiz onları giderelim. Bizi biz yapan ve kardeşçe bir arada yaşamamızı sağlayan bayramlar, hoşgörünün de simgesidir. Bu vesile ile başta üniversitemiz akademik ve idari personeli olmak üzere, sevgili öğrencilerimizin, kıymetli ailelerinin ve tüm Gümüşhane halkımızın mübarek Ramazan Bayramı’nı kutlar, sevgi, saygı ve kardeşlik duyguları içerisinde mutlu bir bayram geçirmelerini dilerim.”