Rektörümüz Yeni Dönem Mesajı

Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, 2018-2019 eğitim - öğretim yılı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.
Rektörümüz mesajında şunları dile getirdi:
“Gümüşhane Üniversitesi olarak yeni bir eğitim-öğretim dönemine başlamanın coşkusunu, heyecanını hep birlikte yaşıyoruz. 2008 yılında kurulan üniversitemiz öğrencilerine bilgiyi üretmeyi, analitik düşünmeyi ve insanı merkeze alan bir eğitim-öğretim sistemi ile ülkemizi geleceğe taşımanın adımları üzerinde durmuştur. Günümüzün yoğun bilgi ve rekabetçi dünyasına en iyi şekilde hazırlanmamız gerekiyor. Üniversitemiz öğrencilerini sadece akademik bilgilerle donanmış bireyler olarak değil, milli ve manevi değerlerine sahip, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif yönleri gelişmiş bireyler olarak da yetiştirmeyi öncelikleri arasında görmektedir. Geleceğimizin teminatı olan siz gençler; ülkemizi her alanda muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkarmak, bilimde öncü bir ülke konumuna taşımak için özverili, paylaşımcı bir çalışmanın içerisinde olmalısınız. Bunu yapabilmek için derslerinize azami derecede önem vermeli ve sürekli çalışmalısınız. Üniversitemizin, sizlerin üstlendiği bu misyonda ihtiyacınız olacak bütün eğitimi ve desteği vereceğinden şüpheniz olmasın. Öğrencilerimizi geleceğe hazırlamada her zaman öncü rolü olan akademik kadromuz; inanıyorum ki pozitif bilimin yanında vatanını gözeten, milli ve manevi değerlere sahip bireyler yetiştirme gayreti içerisinde olacaklardır. Aynı şekilde türlü fedakârlıklarla ülkemizin dört bir yanından evlatlarını üniversitemize gönderen ve onları bizlere emanet eden değerli velilerimize de şunları söylemek istiyorum: Sizin evlatlarınız bizim evlatlarımızdır. Onlara kendi evlatlarımız gibi sahip çıkıp her türlü ihtiyaçlarını karşılayacak ve eğitimin en kalitelisini vererek buradan memnun bir şekilde mezun edeceğiz.
Bu duygu ve düşüncelerle 2018-2019 eğitim-öğretim yılının hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, başta öğrencilerimiz olmak üzere tüm eğitim camiamıza başarılar diliyorum.”