Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek'in Yeni Yıl Mesajı

"2017 yılını geride bırakmamıza sayılı günler kaldı. Milletçe birlik ve beraberlik içerisinde, birbirimize kenetlenmiş daha güçlü bir ülke olarak geleceğe daha bir güvenle bakarak, yeni bir yıla daha giriyoruz. Yeni beklentiler ve yeni umutlar ile dolu bir yıla girerken millet olarak; birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde azim ve kararlılıkla geleceğe yürümeye devam edeceğiz. Yeni yıldan dileğimiz şudur ki; bizler ülkemizin büyümesi, ilerlemesi, bölgesinde ve dünyada güçlü, saygın, etkili bir ülke olması için çocuklarımızı ve gençlerimizi bilgili, donanımlı vatanperver birer birey olarak yetiştirmenin gayreti içinde olmalıyız. Gümüşhane Üniversitesi olarak ülkemizin gelişip, kalkınmasına katkı sunmak amacıyla yoğun bir gayret ve çaba ile çalışıp, 2017 yılını geride bıraktık. 2008 yılında kurulan genç bir üniversite olmamıza rağmen akademik, kültürel ve sanatsal alanlarda göstermiş olduğumuz başarılarla çevremizde ve bölgemizde daima yol gösterici olduk. Üniversitemizin 2018 yılında çok daha başarılı bir yıl geçireceğine olan inancım sonsuzdur. Yeni yılda elde edilecek başarılarla Gümüşhane Üniversitesi, ülkemizin saygın eğitim kurumları arasındaki yerini daha da güçlendirecektir.
Bu duygu ve düşüncelerle 2018 yılının ülkemize ve tüm insanlığa barış, huzur, mutluluk ve kardeşlik getirmesini diliyor, Gümüşhaneli hemşerilerimizin ve Gümüşhane Üniversitesi camiasının yeni yılını kutluyorum."