Rektörümüz personeline teşekkür etti

Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, vermiş olduğu iftar yemeğinin üçüncü gününde kendilerini yalnız bırakmayan personeline teşekkür etti.
Üniversitemiz Sosyal Tesisler yemekhanesinde Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek tarafından kampüs içinde bulunan fakülte ve yüksekokul personeline yönelik verilen iftar yemeğinin üçüncüsü de dün akşam gerçekleştirildi. İftar yemeğinin üçüncü gününde Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Gümüşhane Meslek Yüksekokulu ile Rektörlüğe bağlı bölüm başkanlıkları katıldı. Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, verilen iftar yemeğinde kendilerini yalnız bırakmayan personeline teşekkür ederek şunları söyledi: “Peygamber Efendimiz bir hadislerinde ‘Oruçlu için iki sevinç vardır. Biri orucunu açtığı zamanki sevincidir; diğeri de Rabbine kavuştuğu zamanki sevincidir.’ Çok şükür personelimize vermiş olduğumuz iftar yemeğinin üçüncü gününü de geride bıraktık. Allah hepimize uzun ömürler versin. Güzel bir şekilde emaneti teslim edebilmeyi nasip etsin. Bugün mesai arkadaşlarımızla birlikte üçüncü iftar programımızı yapmaktayız. Katılım gösteren ve bu programın hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Birliğimiz daim olsun inşallah.”
  • Gösterim 1926