Rektörümüz, Naci Ağbal'ı Ziyaret Etti

Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek ve beraberindeki üniversitemiz heyeti, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal’ı ziyaret etti.

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı makamında gerçekleşen ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, Başkan Naci Ağbal’a Gümüşhane Üniversitesi’nin genel durumu, gelişimi ve sürdürülen yatırım projeleri hakkında bilgiler verdi.

Naci Ağbal, üniversitelerin bir şehrin can damarı olduğunu, dönüştürücü bir role sahip olduğunu vurgulayarak, Gümüşhane Üniversitesi’nin çalışmaları hakkında bilgi sahibi olduğunu dile getirdi. Ağbal yapılan ziyaret ile ilgili olarak üniversitemizin yakaladığı başarıdan dolayı Rektörümüz ve üniversite yönetimini tebrik etti. Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Ağbal, Rektörümüz Zeybek ve beraberindeki heyete devlet imkânları dâhilinde her türlü yardımı yapacakları sözünü verdi.

Ankara temasları neticesinde gerçekleştirmiş olduğu ziyaret ile ilgili olarak Rektörümüz Halil İbrahim Zeybek ise şunları söyledi: “Misafirperverliklerinden dolayı Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Sayın Naci Ağbal’a teşekkür ediyorum. Ziyaretimiz sırasında Sayın Ağbal’a, üniversitemizin yeni eğitim-öğretim yılı yatırım planları hakkında kapsamlı bir şekilde bilgi sunma olanağı yakaladık. Kendisine genç ve 2023 hedeflerine yönelik vizyoner bir üniversite olarak, öğrenci odaklı şeffaf yönetim anlayışımızla eğitim kalitemizi daha iyi seviyelere taşımak için var gücümüzle çalıştığımızı ifade etme fırsatı bulduk. Kendileri de bu başarımızın devam etmesi adına üniversitemize her hususta yardımcı olacaklarını dile getirdiler. Bizleri kabul eden Sayın Naci Ağbal’a üniversitemize verecekleri desteklerden dolayı şimdiden teşekkür ediyoruz.”

Ziyaret sonunda Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal’a teşekkür mahiyetinde hediye takdiminde bulundu.