Rektörümüz MEB Bakan Yardımcısını Ziyaret Etti

2019-2020 Yükseköğretim Akademik Yılı Açılış Törenine katılmak için Ankara’da bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Mahmut Özer’i makamında ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarette üniversitelerin gelişimi hakkında konuşuldu. Milli Eğitim Bakanlığı olarak Gümüşhane Üniversitesi’ni yakından takip ettiklerini ve Üniversitemizin aldığı başarılar ile büyük ivme kazandığını ve bu ivmeyi kaybetmemelerini dile getiren Özer, Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek’i tebrik ederek, “Bakanlık olarak çalışmalarınızı takdirle karşılıyoruz. Çalışmalarınızda her zaman üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız” ifadesinde bulundu. Ziyaret sonunda Rektörümüz ve Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Mahmut Özer arasında karşılıklı hediye takdimi yapıldı.

Ziyaret sonrası Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek şu açıklamalarda bulundu: “Bizlere yoğun mesaisine rağmen gösterdiği misafirperverliğinden dolayı Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Mahmut Özer’e de teşekkür ediyorum. Yaptığımız ziyarette Gümüşhane Üniversitesi’nin gelişimi ve eğitim kalitesi hakkında bilgiler verdik. Genç bir üniversite olmamıza rağmen büyük başarılar yakaladığımızı ve her geçen gün daha da büyüdüğümüzü ve yapacağımız projeler değerlendirmelerde bulunduk. Yeni eğitim-öğretim yılıyla birlikte bu projelerin artarak devam edeceğini belirttik. Kendileri yaptığımız projeleri takdirle karşılayarak Bakanlık olarak daima destek vereceklerini söylediler. Sayın Bakan Yardımcımızın bu desteğini arkamızda görmek bizleri onurlandırdı.”