Oltan Sungurlu Rektörümüzü Ziyaret Etti

Adalet ve Milli Savunma eski bakanımız Mahmut Oltan Sungurlu, Gümüşhane Milletvekili Cihan Pektaş ve Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Akçay ile birlikte Rektörümüzü ziyaret etti.
Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Sungurlu, Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek’e hem hayırlı olsun hem de görevinde başarılar dilemek için geldiklerini söyledi. Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek de yapılan bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti şu şekilde dile getirdi:
“Adalet ve Milli Savunma eski bakanımız Gümüşhaneli Sayın Mahmut Oltan Sungurlu’nun Gümüşhane Milletvekilimiz Sayın Cihan Pektaş ve Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Sayın İsmail Akçay ile birlikte ziyaretleri bizleri çok memnun etti. Sayın Bakanımızın gerek bakanlığı döneminde ve gerekse de sonrasında Gümüşhane ilimize verdiği destekler ortadadır. Keza söz konusu destekleri unutmayan Gümüşhane halkı da kendisini yılın onur ödülü ile şereflendirmiştir. Benzer şeref, Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Sayın İsmail Akçay ve Gümüşhane Milletvekilimiz Sayın Cihan Pektaş için de geçerlidir. Her üç değerli ismi de bu özelliklerinden dolayı kutluyorum. Gerçekleştirdikleri nezaket ziyareti ile bizi onurlandırmışlardır. Ayrıca gösterdikleri hassasiyet ve gerçekleştirdikleri ziyaretten dolayı kendilerine teşekkür ederim.”
Ziyaretin devamında Rektörümüz üniversitemizin iki yıllık süreçte yaşadığı gelişimleri anlatarak, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Ziyaretin sonunda Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek tarafından Bakanımız Mahmut Oltan Sungurlu’ya günün anısına üniversitemiz tarafından gerçekleştirilen bir araştırma olan “Gümüşhane Üniversitesi’nin İl Ekonomisine Katkısı” başlıklı kitabı ve üniversitemizin logosunun basılı olduğu bir porselen tabak hediye etti.