Öğrenciler Grup Canca ile Coştu

Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından organize edilen ve Grup Canca’nın sahne aldığı konser programı Kongre Merkezi’nde yapıldı.

Konser öncesinde halen devam eden Üniversitelerarası Basketbol 2. Lig Müsabakalarına katılan takımlara üniversitemiz tarafından yemek ikramında bulunuldu. Yemeklerin ardından konser alanına geçen öğrenciler gece boyunca Grup Canca tarafından söylenen şarkılara eşlik etti. Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek’in de izlediği konser üniversitemiz halk oyunları ekibinin gösterisi ve yerel sanatçıların söylediği yöresel türkülerle birlikte sona erdi.

Coşkulu geçen konser hakkında Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, “Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu spor salonunda çevre üniversitelerimizden gelen 14 basketbol takımı ile Üniversitelerarası Basketbol 2. Lig Müsabakaları yapılıyor. Müsabakalar devam ederken Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığımızın organize ettiği eğlence programı ile bu takımlarımıza ve öğrencilerimize moral ve kaynaşma ortamı sağlanmış oldu. Organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçen herkese ve bu güzel konserde şarkılarıyla bizlere unutulmaz bir gece yaşatan Grup Canca ekibine, halkoyunları ekibimiz ile yerel sanatçılarımıza teşekkür ediyorum” açıklamalarına yer verdi.