KADMYO Yine Birinciliği Kaptı

Erzincan Üniversitesi’nin düzenlediği yarışmada birincilik elde eden KADMYO Bilişim ve Teknoloji Kulübü öğrencileri, Atatürk Üniversitesi’nin düzenlemiş olduğu yarışmada da birincilik alarak göz doldurdu.
Gümüşhane Üniversitesi Kelkit Aydın Doğan Meslek Yüksekokulu Bilişim ve Teknoloji Kulübü, Atatürk Üniversitesi tarafından 14-15 Nisan tarihinde düzenlenen ATUGEM 4. ROBOT GÜNLERİ yarışmasında MİNİ SUMO kategorisinde birincilik ve ikinciliği kimseye kaptırmadı. Kulüp danışmanı Öğretim Görevlisi Ramazan İncir ve öğrenciler, başarılarında pay sahibi olan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek’e maddi ve manevi desteklerinden ötürü teşekkür etti.
Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, öğrencilerin almış olduğu bu başarının kendilerini gururlandırdığını dile getirerek, “Bu yıl dördüncüsü düzenlenen ATUGEM ROBOT GÜNLERİ, Doğu Anadolu Bölgesi’nde düzenlenen ilk ve tek robot organizasyonudur. Atatürk Üniversitesi tarafından düzenlenen etkinlik, katılımcı ve yarışmacı sayısı olarak Türkiye’deki Robot temalı organizasyonlardan en yoğun talep alan etkinliklerdendir. Öğrencilerimiz hazırladıkları MİNİ SUMO robotu ile daha önceden Erzincan Üniversitesi tarafından düzenlenen yarışmada birincilik elde etmişlerdi. Şimdi ise Erzurum Atatürk Üniversitesi tarafından düzenlenen yarışmada hem birincilik hem de ikincilik ödülünü kimseye kaptırmayarak başarıdan başarıya koşuyorlar. Bu, bizim için büyük bir mutluluk ve gururdur. Başarı kendiliğinden gelmez, emek vermeden oturduğumuz yerden başarı elde edemeyiz. Öğrencilerimiz kısıtlı imkânlarına rağmen çalışıp emek vererek, büyük bir başarı elde ettiler. Tabi bu başarıların arkasında da durmak gerekir. Gümüşhane Üniversitesi olarak öğrencilerimizin daima destekçisi olacağız. Bundan dolayı öğrencilerimizin bu başarılarında pay sahibi olan ve onları eğitip hazırlayan kulüp danışmanı Öğretim Görevlisi Ramazan İncir’i tebrik ediyorum. Öte yandan Kelkit Aydın Doğan Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Sayın Doç. Dr. Nuri Baltacı’ya ve kulübün tüm malzeme ve ürün  ihtiyacını karşılayan Aydın Doğan Vakfı’na da teşekkürlerimi sunuyorum.” açıklamasında bulundu.