İletişim Fakültesi Akademisyenimize İkincilik Ödülü

Üniversitemiz İletişim Fakültesi Öğr. Gör. Burak Türten, Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından bu yıl 14’üncü kez düzenlenen Uluslararası Kar Film Festivali kapsamında Kamyon belgesel filminin afiş çalışması ile 2’ncilik ödülüne layık görüldü.
Geleneksel hale gelen festivalin kapsamını seminer, atölye çalışmaları, film gösterimleri, film yarışması, oyuncu ve yönetmen söyleşileri oluşturdu. 14 yıllık geçmişi ile Türkiye’nin köklü yarışmaları arasına giren festivalde; belgesel, deneysel, kurgusal, afiş, kamu spotu ve animasyon olmak üzere 6 kategoride birinci, ikinci ve üçüncü olan filmlere ödüller verildi.
İletişim Fakültesi’nin aldığı ödüllerle üniversitemizin tanıtımına katkısının büyük olduğunun altını çizen Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, “İletişim Fakültemiz, bizim gülen yüzümüz, dışarıya açılan pencerelerimizden birisi oldu. Göreve geldiğimiz bir yılı aşkın süredir fakültemiz aldığı birçok ödülle, yüzümü güldürmenin yanında, üniversitemizin diğer üniversiteler ve paydaşlar arasında da tanınırlığına ciddi katkılar sağladı. Bir ödül haberi daha almanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu yıl 14’üncü kez düzenlenen Uluslararası Kar Film Festivali kapsamında Kamyon belgesel filminin afiş çalışması ile ödüle layık görülen İletişim Fakültesi hocamız Öğr. Gör. Burak Türten’i başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Hocamız daha önce de yönetmenliğini yaptığı belgesel filmlerle ulusal ve uluslararası alanda birçok başarıya imza atarak, ödüllere değer görüldü. Üretimi odak noktalarına koyan fakültemiz öğrencileri ile hocalarımız, gerek bireysel ve gerekse de bir takım olarak bu yıl da üniversitemize birçok ödül kazandırdılar. Ulusal ve uluslararası alanda üniversitemizi tanıtmak adına emeği geçen yöneticilerimize, idari ve akademik personelimiz ile öğrencilerimize çok teşekkür ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum. İnşallah bu ödüller, beraberinde başka başarıları da getirir.” şeklinde konuştu.
  • Gösterim 2010