Eğitime Katkıda Bulunanlara Teşekkür Belgesi Verildi

Üniversitemiz GÜSUD Koordinatörlüğüne bağlı Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi bünyesinde gerçekleştirilen eğitimlere katkıda bulunan öğretim üyelerine Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek tarafından teşekkür belgesi verildi.

Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi bünyesinde ‘Madende Veri Yönetimi ve Analize Giriş Eğitimi, İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi ve Gıda İşletmeleri ve Gıda Laboratuvarları Kalite Yönetim Sistemleri Eğitimi’ başlıklı eğitimler gerçekleştirildi. Üniversitemiz öğretim elemanları tarafından verilen eğitimlere hem üniversitemiz hem de Gümüşhane’de bulunan kurumlardan toplam 500 kişi katıldı. Eğitimleri gerçekleştiren üniversitemiz öğretim üyeleri Doç. Dr. Cemalettin Baltacı, Doç. Dr. Şekip Şadiye Yaşar, Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Mustafa Kahraman ve Dr. Öğr. Üyesi Osman Komut’a Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek tarafından teşekkür belgesi verildi.

Rektörlük makamında gerçekleşen teşekkür belgesi takdim merasiminde Rektörümüz şunları söyledi: “Gümüşhane Üniversitesi Uzaktan Eğitim Merkezi (UZEM), Sürekli Eğitim Merkezi (SUEM) ve Dış İlişkiler Ofisi’ni bünyesinde barındıran GÜSUD koordinatörlüğüne bağlı Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından çeşitli başlıklarda eğitimler verilmektedir. Bu birimlerde öncelikli amacımız ürettiğimiz bilgiden şehrimizin, akabinde eğer ürettiğimiz bilgi vizyoner bir nitelikteyse, bölgemizin ve ülkemizin bundan faydalanmasıdır. İlerleyen zamanlarda bu eğitimlerin artmasını bekliyoruz. Şehrin ve bölgenin bu eğitimlere ihtiyacının fazla olduğuna inanıyoruz. Akademik kadromuzun sayıca artmasının yanı sıra geçen süre içerisinde birikimlerini artırarak çok büyük tecrübeler kazandı. Böyle olunca da çok farklı alanlarda Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi üzerinden şehrimize ve ülkemize katkı sağlayacak duruma geldik. Bu nedenle de birimlerimizde devam etmekte olan eğitim-öğretim faaliyetleri dışında bu eğitimleri gerçekleşmesine katkı sunan GÜSUD Koordinatörü Prof. Dr. Müge Yılmaz ve Koordinatör Yardımcısı Öğr. Gör. Özgür Palancı başta olmak üzere tüm hocalarımıza teşekkür ediyorum.”