Bu Serginin Geliri Öğrencilere

Üniversitemiz Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Orhan Bingöl, gelirinin tamamının öğrencilere verileceği bir kişisel fotoğraf sergisi açtı.
Üniversitemiz Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Orhan Bingöl, gezdiği yerlerden çektiği fotoğraflardan oluşturduğu kolajı, öğrencilere burs olması için bir sergiye dönüştürdü. Üniversitemiz Edebiyat Fakültesi giriş kısmında sergilenen fotoğrafların satışından elde edilecek gelirin ihtiyaç sahibi öğrencilere burs olarak verileceğini dile getiren Bingöl, “Düzenlemiş olduğum bu fotoğraf sergisindeki bütün fotoğraflar bana ait. Üniversitemize renk katacağını düşündüğüm bu serginin aynı zamanda sosyal bir yönü de var. Sergiden elde edeceğimiz gelirle öğrencilerimize burs temin etmeyi düşünüyoruz. Almış olduğunuz her fotoğrafı, ihtiyaç sahibi bir öğrencinin okul masrafı olarak düşünün. 15-16-17 Ekim tarihleri arasında üç gün sürecek sergimize herkesi bekliyoruz” açıklamasında bulundu. Yurtdışında ve yurtiçinde çekilmiş toplamda 24 fotoğrafın olduğu sergi, üniversitemiz Edebiyat Fakültesi giriş kısmında üç gün boyunca fotoğraf severlerin beğenisine açık olacak.
Akademisyenlerin duyarlı davranışlarının takdire şayan olduğunu ve bundan ötürü kendilerini kutladıklarını belirten Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, “24 ayrı yerden çekilmiş çeşitli güzellikte fotoğrafların olduğu bu sergi için Dr. Öğr. Üyesi Orhan Bingöl’ü takdir ediyorum. Kendisi aynı zamanda ihtiyaç sahibi öğrencilerimiz için açmış olduğumuz Giysi Paylaşım Odası’nda da uzun zamandır bu işi gönüllülük esasıyla yürütmektedir. Farklı doğal ve tarihi çekiciliklere ait fotoğraflardan oluşan bu sergi, aynı zamanda çok güzel bir sosyal amaca da hizmet ediyor. Bu sergideki fotoğrafların her birisinin satışından elde edilecek gelir, öğrencilerimize burs olarak verilecek. Bu yönüyle de çok güzel bir amaca hizmet edecek olan bu serginin başarılı geçmesini diliyor, hocamızı da gösterdiği bu hassasiyet konusunda bir kez daha tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.