"Bir Solukta Gümüşhane" Fotoğraf Sergisi

Gümüşhane Valisi Okay Memiş ve Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek'in himayelerinde; Gümüşhaneli fotoğraf sanatçıları, Gümüşhane Üniversitesi İletişim Fakültesi akademisyenleri ve öğrencileri tarafından "Bir Solukta Gümüşhane" adlı fotoğraf sergisi hazırlandı. Yoğun çalışmalar neticesinde ortaya çıkan sergi 14-18 Mart 2018 tarihleri arasında Trabzon Forum Alışveriş Merkezi'nde sanatseverler ile buluşacak. Serginin açılışı 14 Mart 2018'de Trabzon ve Gümüşhane protokolü tarafından saat 15.00'da yapılacak.
"Bir Solukta Gümüşhane" sergisi Gümüşhaneli fotoğraf sanatçıları, Gümüşhane Üniversitesi İletişim Fakültesi akademisyenleri ve öğrencileri tarafından kadim Gümüşhane’nin dört bir yanında gerçekleştirilen yoğun çalışmalar neticesinde ortaya çıktı. Sanatçıların çektiği fotoğraflar arasından titiz incelemeler sonucunda oluşturulan fotoğraf seçkisi, doğal güzellikleri, tarihi mekânları, altın kalpli yöre insanını ve daha nice eşsiz mirası içerisinde barındırıyor. Gümüşhane Valiliği ve Gümüşhane Üniversitesi’nin ortak projesi sonucunda fotoğraflanan “Gümüşhane”, bu fotoğraf sergisi ile birlikte ziyaretçilerine bir kez daha “Hoş geldiniz” diyor. Doğu Karadeniz’in parlayan yıldızı, turizmin yeni gözdesi Gümüşhane’yi anlatan “Bir Solukta Gümüşhane” sergisinin yıl boyu farklı bölgeleri gezerek, eşsiz coğrafyanın tanıtımına katkı sağlaması amaçlanıyor.
"Bir Solukta Gümüşhane" adlı sergiye katılımızdan onur duyarız.
YER: Forum Trabzon Alışveriş Merkezi - Ortahisar/Trabzon
TARİH: 14-18 Mart 2018